Pocora, apel disperat. Candidatul obligatoriu al Dreptei, cel mai mare aliat al lui Ponta

Cristina Pocora
Cristina Pocora

Cristina Pocora atrage atenția asupra unei situații dezastruoase, care asigură succesul prezidențial al lui Victor Ponta. 

"Ceea ce știu este că, în ultimele zile, unii oameni politici sunt pe cale să inventeze "candidatul obligatoriu al dreptei". Acest tip de candidat pleacă de la ideea că fără persoana sa nu se poate. Că țara îl așteaptă. Că poporul îl iubește. Că democrația, fără EL sau fără EA, nu mai are viitor. "Candidatul obligatoriu al dreptei" nu vrea vot cetățenesc obligatoriu, ci un partid care să îl(o) desemneze, pe EL sau pe EA, obligatoriu în cursa pentru Cotroceni. "Candidatul obligatoriu al dreptei" trăiește un coșmar văzând cum PNL și PDL au puterea să treacă peste toate și să construiască, fără EL sau EA în prim-plan, marele partid de dreapta așteptat de 25 de ani. "Candidatul obligatoriu al dreptei" crede sau lasă să se creadă că, fără EL sau EA, dreapta e distrusă, democrația e în pericol, justiția e pe butuci, drepturile cetățenești sunt călcate în picioare", începe Cristina Pocora descrierea candidatului obligatoriu al Dreptei. 

Fosta purtătoare de cuvânt a PNL adaugă că un candidat obligatoriu al dreptei "nu are proiecte majore, are doar orgolii mărunte", "nu are dorințe de schimbare, are doar frustrări constante", "este cel căruia Victor Ponta ar trebui să îi ridice o statuie în fața Guvernului". 

Candidatul obligatoriu al Dreptei, cel mai mare aliat al lui Victor Ponta

Cristina Pocora opinează că acest "candidat obligatoriu al dreptei" este cel mai mare aliat al succesului lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale și "dinamitează de fapt dreapta, o fărâmițează, o descompune dintr-o imensă vanitate, pe principiul 'fără mine, potopul'".

Apel la candidatul Dreptei

Cristina Pocora a făcut un apel către candidatul sau candidații Dreptei: "De aceea, fac un apel către "candidatul obligatoriu al dreptei", cum s-o numi acum sau câți vor mai apărea în lunile următoare: să renunțe la orgolii deșarte și să nu mai candideze în toamnă! Să înțeleagă că niciun război nu se câștigă cu o armată formată doar din generali! Să renunțe să iasă în față cu orice preț pentru că prețul plătit la alegeri prin eșecul dreptei va fi unul crâncen! Să îl sprijine pe candidatul unic al PNL-PDL pentru că, altfel, Președintele va fi dat în mod cert de către PSD! Și, în fine, să priceapă, în ultimul ceas, că țara asta are nevoie și în politică, sau mai ales în politică, de un strop de decență. Se poate? Se aude? Se înțelege?". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel