POȘTA ROMÂNĂ, întâlnire cu PRESA. ACORD de ultimă oră

Posta Romana
Posta Romana

Poșta Română a făcut un anunț important pentru toți românii. 

Reprezentanţii mai multor publicaţii de presă scrisă au avut o primă întâlnire cu conducerea Poştei Române, agenda discuţiilor centrându-se pe metodele de îmbunătăţire a distribuţiei de presă scrisă în România, prin intermediul reţelei controlate de companie, informează un comunicat al CNPR.

Conform sursei citate, vânzarea de presă în oficiile poştale poate reprezenta un obiectiv pozitiv, în beneficiul reciproc al părţilor implicate.

[citeste si]

"Vânzarea de presă în oficiile poştale poate reprezenta un obiectiv pozitiv, în beneficiul reciproc al părţilor implicate. Părţile au fost de acord că informaţia din presa scrisă trebuie să ajungă la cât mai mulţi cititori. Poşta Română reprezintă garanţia unui suport constant de distribuţie prin cea mai extinsă reţea de subunităţi din ţară şi cel mai mare număr de angajaţi de front-office din România. Una dintre concluziile întâlnirii este că parteneriatul dintre publicaţiile print şi Poşta Română poate fi extins şi îmbunătăţit. Vom urmări împreună reducerea timpilor de distribuţie pentru abonamentele de presă, soluţionarea problemelor şi reclamaţiilor sesizate în unele dintre oficiile Poştei şi, în acelaşi timp, vom explora posibilitatea de a comercializa, în reţeaua de oficii disponibile, produse de presă", afirmă reprezentanţii Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel