PNL-USR, protest. Orban, stenograme. BĂTAIE pe dreapta politică

Ludovic Orban a vorbit în Biroul Executiv al PNL despre recentele proteste împotriva PSD, dar a trimis săgeți și către USR.

Orban transmite că: ”Partidul Național Liberal este solidar cu manifestațiile de stradă ale societății civile pentru independența justiției, pentru continuarea luptei anticorupție, pentru integritatea în funcția publică. Partidul Național Liberal se bate la nivelul Parlamentului pentru a împiedica adoptarea oricărei prevederi legale care să afecteze independența justiției, care să pună stavilă activității justiției în lupta anticorupție și care să afecteze drepturile si libertățile fundamentale ale cetățenilor. De asemenea, precizez că noi ca partid, suntem pregătiți în orice moment să recurgem la forme de protest care să cuprindă manifestații publice, marșuri, mitinguri sau alte tipuri de acțiuni de stradă.”

Totodată, președintele PNL a trimis săgeți către USR. Ludovic Orban spune, în contextul victoriei PNL în fața PSD la alegerile locale din Deva, că liberalii reprezintă singura formațiune capabilă să se opună social-democraților.

Prin această victorie, în special victoria din municipiul Deva, care a fost la o diferență de voturi care nu lasă loc de comentarii, arătăm foarte clar că Partidul Național Liberal este singura forță politică ce are capacitatea să învingă PSD-ul, și de asemenea, că Partidul Național Liberal reprezintă alternativa la modul dezastruos în care guvernează România actualul partid de guvernământ”, a declarat Orban.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel