PNL trimite Curtea de Conturi la Primăria Capitalei. Companiile municipale, la control

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a anunţat, miercuri, că a sesizat Curtea de Conturi cu privire la cheltuielile efectuate de către companiile Primăriei Capitalei după ce instanța a hotărât anularea hotărârilor de înființare, conform Mediafax. 

"Am sesizat, cu nr. de înregistrare, prin adresă oficială, Curtea de Conturi, cerându-i să verifice legalitatea cheltuielilor efectuate de către Companiile Primăriei Capitalei după ce instanța a hotărât anularea Hotărârilor de înființare. Sesizarea este depusă alături de colegii mei, Consilieri Generali PNL. Scurt!", a scris, miercuri, pe Facebook, Violeta Alexandru.

Companiile municipale, ilegale

Pe 26 iunie 2019, Consiliul General al Municipiului București a votat bugetele a 18 Companii Municipale, iar suma totală se ridică la aproximativ 1 miliard de lei. Decizia a fost luată în condițiile în care deciziile de înființare a acestor companii au fost declarate ilegale de către Curtea de Apel București, potrivit USR București.

Potrivit preşedintelui USR Bucureşti, Curtea de Apel București a respins ulterior cererea de revizuire a deciziei prin care s-a stabilit că toate companiile municipale au fost înființate ilegal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel