Urmărește emisiunea live


PNL, tensiuni. Falcă, mesaj clar pentru grupul anti-Orban

Gheorghe Falcă a luat poziție, după ce tensiunile din interiorul PNL au explodat în social media la puțin timp după anunțul privitor la rezultatul referendumului pentru familie.

Vicepreședintele PNL Gheorghe Falcă a ținut să își exprime public poziția cu privire la referendumul care a scos la suprafață războiul din PNL. După declarațiile președintelui partidului și a contrelor primite pe rețelele de socializare de la mai mulți colegi, Falcă vine la susținere în favoarea lui Ludovic Orban. 

"PNL, în 2016, a semnat un parteneriat cu Coaliția pentru familie, apoi în Parlament, într-o mare majoritate, a susținut acest referendum, dar tot PNL a lăsat la dispoziția fiecărui membru al partidului să se manifeste, având această libertate de opțiune. De aceea, luptele interne nu trebuie aduse în fața publicului pentru acest referendum, care a fost organizat de Guvernul României într-un termen scurt, cu fiecare partid având propria agendă", a declarat Gheorghe Falcă pentru Aradon.

Mulțumit de rezultat

Gheorghe Falcă susține că rezultatul de la referendum este destul de bun. "Conform procedurilor, era necesară o perioadă de precampanie, campanie, buget de informare, nu este responsabilitatea PNL acest rezultat. Dar să vină 3,7 milioane de oameni la un vot în România în afara votului politic, este un rezultat destul de bun. Oricum, responsabilitatea aparține PSD. Încercarea de politizare a făcut ca oamenii să nu aibă încredere în acest demers, crezând că îl validează pe domnul Dragnea", a spus primarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel