PNL, tăcere în cazul primarului din Ștefăneștii de Jos. Orban: Cum?!

Guvernul României
Guvernul României

Președintele PNL, Ludovic Orban, a fost întrebat despre cazul primarului din Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov.

Prezent la o conferință de presă a Partidului Național Liberal, președintele formațiunii politice a fost întrebat de jurnaliști în legătură cu cazul primarului din Ștefăneștii de Jos care a fost acuzat de relații sexuale cu o minoră.

„E o decizie pe care trebuie să o ia biroul județean. Din punctul meu de vedere cred că ar trebui să se suspende pe toată perioada cercetărilor din calitatea de membru”, a răspuns Orban după ce a fost întrebat despre acuzațiile șocante care i se aduc primarului ilfovean.

De ce nu a reacționat nimeni din PNL la cazul intens mediatizat în ultimele zile?

                               

Jurnaliștii l-au lămurit imediat pe Orban că primarul s-a suspendat deja din funcție. „De ce la nivelul conducerii nimeni nu a reacționat, în condițiile în care cazul a fost mediatizat?”, au mai întrebat jurnaliștii prezenți la conferință.

„Cum nu au reacționat? Evident că dacă sunt adevărate faptele care sunt, deocamdată, în fază de cercetare, un astfel de om nu are ce să caute în Partidul Național Liberal. Pe de altă parte, așteptăm să vedem cum evoluează ancheta. Am înțeles că sunt niște pași care trebuie făcuți care pot să probeze dacă acuzațiile făcute de minoră sunt adevărate și, în funcție de evoluția anchetei, vom lua deciziile care se cunosc”, a transmis Ludovic Orban.

Ce s-a întâmplat la Ștefăneștii de Jos?

                      

Primarul din Ştefăneştii de Jos, Ionel Robert Ştefan, şi celelalte două persoane reţinute săptămâna trecută într-un dosar în care se fac cercetări pentru act sexual cu un minor, viol, şantaj şi influenţarea declaraţiilor, victima fiind o fată de 12 ani, au fost puşi în libertate, măsura fiind luată vineri de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, care a motivat că "nu mai subzistă temeiurile care au stat la baza reţinerii".

Robert Ştefan a fost ridicat joi de către poliţişti şi audiat mai multe ore, după care anchetatorii au decis să îl reţină alături de alte două persoane, transmite Agerpres.                       

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel