PNL, strategie internă: Nimeni nu fuge de demisie

Alina Gorghiu a afirmat, luni, la Timișoara, că dacă PNL nu va face majoritatea parlamentară după 11 decembrie, atunci răspunderea va fi a tuturor din BPN al PNL și a tuturor președinților de filiale, nu doar a ei, ca președintă de partid. 

”Nimeni din PNL nu fuge de demisie şi nu-şi pune problema să nu-şi asume răspunderea atunci când nu performează. Suntem într-un moment în care, însă, trebuie să discutăm despre rezultate. Performanţa în politică se măsoară în voturi şi în procente. (...). Dar, pot spune că dacă majoritatea parlamentară care să dea un prim-ministru în persoana lui Dacian Cioloş nu se face, răspunderea nu este doar a Alinei Gorghiu, ci va fi a tuturor celor din Biroul Politic Naţional şi a tuturor şefilor de filiale care nu produc rezultatul angajat sau la care s-au angajat”, a afirmat Alina Gorghiu într-o conferinţă de presă.

Președinta PNL a remarcat că în PNL, de-a lungul timpului, nu prea s-a sancționat contra-performanța. 

”Partea bună este că eu am convingerea că 11 decembrie echivalează cu o performanţă electorală a PNL şi că scorul, inclusiv pe Timiş, chiar dacă PSD ne-a bătut la locale (...) sunt absolut convinsă că a fost un accident, că Timişoara, pentru că primarul este foarte apreciat, se va mobiliza la vot şi va fi de această dată o prezenţă mare, că cei din judeţ se vor mobiliza şi vor înţelege că PSD înseamnă la nivel naţional rugină, trecut, balast, stagnare, motiv pentru care mizez pe un scor bun la Timiş, care să însemne o impulsionare la nivel naţional şi un scor care să arate că nu Liviu Dragnea şi echipa sa pot face în continuare legea în România aşa cum consideră dânşii de cuviinţă”, a detaliat Alina Gorghiu.

PNL a pus target în fiecare județ, pe care-l știu doar cei care sunt în conducerea partidului, este o strategie internă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel