EXCLUSIV  "PNL se face de râs". Dragnea: Nu vreau să intru la licitație pentru UNPR

Liviu Dragnea, președintele PSD, susține, la DCNEWS LIVE, că PNL se face de râs. El a arătat că nu are nimic de pierdut în teritoriu în cazul unei fuziuni UNPR-PNL și că nu va intra la licitație, pentru că nu acceptă acest gen de politică. 

Președintele PSD a explicat, la DCNEWS LIVE, "Ca și județe în care vom fi implicați în conducerea Consiliului Județean, avem 14 unde avem majoritate singuri, dar acolo oferim câte un loc de vicepreședinte ALDE și UNPR. Avem 10 județe, unde împreună cu ALDE facem majoritatea, încă două județe unde facem majoritatea și cu alte partide cu excepția PNL și este posibil să ajungem la 25-28 de județe. Ne uităm cu atenție pentru că stilul ăsta de alegeri nu mai ține cont nici de democrație, nici de bun simț. Am înțeles că PNL face orice pentru a fi întârziată constituirea. Am înțeles că într-un județ nu au venit la constituire ca să se amâne. Ei nu câștigă nimic, decât că se fac de râs. Vor să cumpere timp, dar în județele respective nu UNPR este...". 

Întrebat câte județe pierde dacă va avea loc bascularea UNPR spre PNL, Liviu Dragnea a răspuns: "Noi nu pierdem niciun județ. În Timiș și-n Maramureș, e făcută majoritatea și fără UNPR. Eu cred că discuția este și pentru locuri pe listă la toamnă. M-au întrebat mai mulți colegi de presă dacă am oferit ceva. Eu nu vreau să am stilul ăsta de politică. Avem niște negocieri și nici nu vreau să intru la licitație cu PNL pentru UNPR. Nu mi se pare corect, onorant pentru noi, ca partid. Despre o eventuală participare pe liste comune la toamnă eu m-am exprimat și am spus că este foarte posibil. E firesc să discutăm chestiunea și este foarte posibil, dar nu în zilele în care negociezi alte lucruri, pentru că atunci este o negociere care nu rezistă, nu e bazată pe un proiect politic comun și este o negociere 'dă-mi tu ceva ca să-ți dau și eu altceva în altă parte'. Nici nu ține". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel