PNL, schimbare față de Victor Ponta. Lider politic: ”Până la urmă....”

Victor Ponta
Victor Ponta

Klaus Iohannis spunea, după tragedia de la Colectiv, că a fost nevoie să moară oameni pentru ca Guvernul Ponta să demisioneze.

La aproape patru ani distanță, Klaus Iohannis semnează, alături de Victor Ponta, și alți lideri politici Acordul Politic Naţional pentru consolidarea parcursului european al României.

În emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, Iosefina Pascal, o tânără care se afla în public, l-a întrebat pe prim-vicepreședinte PNL București Marius Vintilă dacă PNL l-a reevaluat pe Victor Ponta.

"Ce caută Victor Ponta să semneze Acordul din moment ce PNL l-a găsit vinovat pentru morții de la Colectiv? Nu este cinic? Victor Ponta acum este ok?", a zis Iosefina Pascal.

"Tragedia de la Colectiv a fost o greșeală colectivă. Până la urmă, toți reprezentanții statului, care erau atunci, au avut legătură cu respectivul subiect. Am avut același discurs și atunci. Probabil și Guvernul Ponta a avut o parte din vină. Dar astăzi, când ești în fața unui dușman comun.... forțele politice s-au coalizat împotriva a ceea ce consideră a fi un rău mult mai mare pentru România”, a zis prim-vicepreședinte PNL București Marius Vintilă la Antena 3, într-o dezbatere cu europarlamentarul Carmen Avram.

VEZI ȘI: Tomac, Barna, Ponta, Orban - Ce nu s-a văzut la TV la semnarea Acordului opoziție cu Iohannis - galerie foto



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel