EXCLUSIV  Confirmare din PNL. Petrache, dezvăluiri explozive. ”Lucrul acesta va măcina”

Vicepreședintele PNL, Marian Petrache, a vorbit despre fierberea din Partidul Național Liberal. Lucrurile sunt mai complicate decât par.

Adevăratele tensiuni din PNL se pare că nu sunt create de la foștii membrii ai PDL, ci mai degraba de echipele pro și contra actualului președinte al partidului. Zvonul că liberalul Iulian Dumitrescu, împreună cu mai mulți membrii, ar urma să ceară convocarea unui Congres Extraordinar în care să se scoată la concurs toate funcțiile de conducere, nu au apărut acum în PNL, ci se pare că se cunoaște de multă vreme. Referitor la această mișcare care ar putea duce la schimbarea acutalului șef al liberalilor, Marian Petrache susține că s-ar bucura dacă ar avea loc congresul care să arate adevărul. 

A început chiar de la foștii susținători ai lui Ludovic Orban

"Ca să fiu sincer, m-ar bucura să se întâmple lucrul ăsta, dar eu nu am cunoștință de formarea unei majorități care să facă chestia asta. Chestia asta cu Iulian Dumitrescu... s-a tot vorbit mai demult de existența unei majorități care să facă lucrul ăsta. Tocmai d-aia am cerut Congres pentru că odată lansat în spațiul public, lucrul acesta va măcina PNL-ul și ca să se încheie subiectul, trebuie să se întâmple și să se lămurească situația: ori Ludovic Orban rămâne validat, ori are loc o schimbare. Freamătul există mai demult și ce este mai interesant, că el a fost pus pe masă chiar de majoritatea care l-a susținut pe Ludovic Orban. Ceea ce ați auzit dumneavoastră am auzi și eu și tocmai din cauza asta am și cerut să se facă un congres și nici nu am cerut vot", a declarat Marian Petrache pentru DCNews

Va "medita" la eventuala candidatură, doar într-o singură situație

Întrebat dacă se gândește să preia frâiele partidului, liberalul a declarat că va medita asupra acestui lucru doar dacă va avea loc Congresul Extraordinar. "Dacă se va întâmpla să se propună congres, după aceea voi judeca și voi medita la lucrul acesta", a declarat Marian Petrache. Cât despre supărarea cu privire la întâlnirea lui Vasile Blaga cu foștii colegi pedeliști, Marian Petrache a lămurit situația. "Cu domnul Blaga, am spus doar că gestul lui, în contextul în care toată lumea vorbește despre finalizarea procesului de fuziune, a fost unul total aiurea. Știți vorba aia, o poză face cât 1000 de cuvinte", a spus liberalul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel