PNL, replică pentru Călin Popescu Tăriceanu: Nu vom fi niciodată de acord

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat vineri că PNL nu va fi de acord niciodată cu adoptarea unui Cod Fiscal prin asumarea răspunderii guvernului, fiind de părere că PSD-ul ar face o mare greșeală dacă ar lua o astfel de decizie. 

"Cred că ar fi o mare greșeală ca PSD-ul să-și asume răspunderea pe Codul Fiscal. Codul Fiscal este un proiect care ar trebui să aibă durată de viață mai mare și speranță de viață mai mare decât viața politică a unui premier, motiv pentru care este necesar să stea în dezbatere publică suficient de multă vreme până toată populația României pricepe care sunt avantajele acestui Cod Fiscal. În privința PNL, vreau să spun că am fost, suntem și vom fi adepții relaxării fiscale, dar nu vom fi niciodată de acord ca un cod fiscal să fie trecut prin asumarea răspunderii fără dezbatere publică suficientă și trecut în așa fel încât anumite măsuri care pot fi într-adevăr bune pe hârtie să fie decredibilizate de un guvern lipsit de credibilitate", a declarat Alina Gorghiu, într-o conferință de presă, susținută la Satu Mare.

PSD, arogant și suficient

Copreședintele PNL a adăugat că "de fiecare dată când PSD-ul și domnul Ponta se află într-un moment politic dificil, cum este acesta de acum, intră în sarabanda promisiunilor populiste. Suntem adepții relaxării fiscale dar nu cred că vreodată o să mă auziți spunând despre vreun proiect al PNL că este perfect. Ponta a spus despre codul fiscal că este perfect, eu niciodată n-o să pot să înțeleg suficiența asta PSD-istă și aroganța PSD-istă. Dacă e perfect de ce-l mai pui în dezbatere? Probabil toți specialiștii care au o opinie de spus o spun degeaba". 

Tăriceanu, liberal mascat al PNL

"Călin Popescu Tăriceanu de ceva vreme joacă rolul de liberal mascat al PNL-ului și trece de la etapa de agent electoral al PSD-ului la etapa de purtător de cuvânt al acestui partid, nu știu ce s-a întâmplat cu doamna Gabriela Vrânceanu Firea, cred că e supărată că i-a luat locul domnul Tăriceanu. Îl asigur pe dl. Tăriceanu că dacă PSD-ul va avea de transmis un mesaj, o va face sigur, nu va fi cazul să-și pună un purtător de cuvânt", a mai spus Alina Gorghiu.

VEZI ȘI: Călin Popescu Tăriceanu, scenariu-negru pentru PNL. "Există riscul de a pierde și de a-și arăta slăbiciunea"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel