PNL, referendum familie. Adriana Săftoiu, reacție cruntă

Prim-vicepreşedintele PNL, Adriana Săftoiu, a spus că s-a abţinut la votul dat în Biroul Politic Central privind susţinerea organizării referendumului pe tema familiei. Ea a precizat că şi-a întrebat colegii dacă ea şi fiul ei alcătuiesc o familie în sensul tradiţional al cuvântului.

"În clasa primară, aveam un coleg căruia i se lega mâna stângă la spate, ca să învețe să scrie cu dreapta. Să fie ca majoritatea. Ne uitam la el cu un fel de milă si refuz, pentru că asta inspira corecția care i se aplica. În studenție, am meditat o elevă care avea aceeaşi "anormalitate". Era indescifrabil scrisul. Mi-a mărturisit că e stângace, dar nu are voie. I-am spus să scrie cu stânga la meditații. Caligrafie perfectă. I-am sugerat să facă asta si la clasă. Într-un final, părinții au acceptat că e mai bine așa.

Azi, am întrebat dacă eu cu fiul meu suntem o familie. Şi dacă cumva un partid naţional liberal nu ar trebui să plece, în orice judecată despre res publica, de la dezideratul că nici o minoritate nu trebuie neglijată, doar pentru că o majoritate se pronunță diferit, M-am abținut la vot! Nu singura! Am fost mai mulți, dar nu cei mai mulți.

[citeste si]

Însă suntem voci care susținem că, atunci cînd majoritatea decide într-un fel, obligația politicului este să găsească acele formule prin care să ofere protecție şi minorității. Nu am nici un chef să intru acum în discuții despre cât de veselă e familia tradițională şi cât de fericiți sunt copiii crescuți în familii tradiționale, în care urletele pot prăbuși blocuri. Mă limitez să spun doar atât: orice voi face ca om politic va pleca de la principiul protejării drepturilor fiecărui individ", a scris Adriana Săftoiu, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel