PNL, răspuns dur după atacurile lui Ioan Rus

 Liberalii i-au răspuns lui Ioan Rus, după ce acesta i-a atacat pe Radu Stroe şi Crin Antonescu. PNL susţine că atacul lui Ioan Rus este "rău intenţionat" şi produce prejudicii de imagine pentru Ministerul de Interne. Ioan Rus a spus că a fost presat de Crin Antonescu şi liderii USL pentru a modifica listele electorale şi l-a numit pe Radu Stroe "un şmecheraş de mâna a doua".

"Atacul domnului Ioan Rus este îndreptat nu numai împotriva ministrului delegat pentru Administraţie, ci şi împotriva Ministerului Administraţiei şi Internelor şi constituie un act nedemn, rău intenţionat şi fără niciun fundament tehnic, juridic sau politic, producând prejudicii de imagine nejustificate.

Menţionăm faptul că acuzele, insinuările şi calificativele folosite în mod gratuit nu onorează pe nimeni, şi în principal pe cel care le atribuie, şi nici nu pot reprezenta scuze în ochii opiniei publice pentru ceea ce a făcut sau nu autorul acestei alegaţii", se arată într-un comunicat al PNL.

Ioan Rus i-a criticat dur pe fostul preşedinte interimar Crin Antonescu şi pe noul ministru delegat pentru Administraţie, Radu Stroe.

"A ales să meargă la TV şi să se certe cu mine prin televiziuni, că am ceva de ascuns, că mint, că ascund cifre. Asta pentru mine a reprezentat o bilă neagră. Nu-l şterg de pe listă, dar o perioadă nici nu l-aş mai număra, pentru mine a fost o deziluzie", l-a aracat Rus pe Crin Antonescu.

Referitor la Radu Stroe, Ioan Rus l-a făcut "smecheraş la nivel de Capitală". "Stroe a făcut puţin joc de gleznă la televizor cum o să schimbe el la Curte, că ce date va aduce, după care a adus exact aceleaşi date. Pe stradă, aşa la nivel de şmecher de Bucureşti a fost foarte interesant câteva zile, după care în momentul în care i s-a pus o hârtie pe care să o semneze, ce să semneze altceva, decât realitatea", a spus social-democratul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel