EXCLUSIV  PNL - PSD, alianță BOMBĂ. Gușă: Ce va face Iohannis

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Cozmin Guşă a lansat o ipoteză de luat în calcul după alegerile parlamentare de anul acesta. 

"Am o teorie care, pentru a aduce pacea într-un fel, ar putea să înglobeze un partener secundar la guvernare ca fiind PSD-ul care, în schimbul sprijinului parlamentar pe care l-ar aduce viitoarei guvernări, să primească nişte ministere care să-i permită să traverseze greul drum prin deşert până la următoarele alegeri de peste patru ani. Eu văd şi această posibilitate pentru că e mult mai comodă decât un USR PLUS. (...)

Un stat se poate blinda ca să negocieze pe toate părţile cu o formatare a guvernării care să-i asigure accesibilitate pe toate direcţiile. Guvernarea lui Klaus Iohannis este una care are, bineînţeles, o perspectivă bună la Bruxelles şi la Berlin, are o perspectivă incertă la Washington care ţine de rezultatul alegerilor. În acelaşi timp mai avem cele două entităţi care lucrează în zona noastră: China şi Rusia, iar din acest unghi PSD-ul este mult mai aproape de o relaţionare pe aceste direcţii estice.

De aceea, pentru că mulţi vor fi interesaţi de România, o guvernare compozită PNL-PSD ne va da posibilitatea să discutăm cu toţi şi să ne tragem avantajele de rigoare", a declarat, la DC News, Cozmin Guşă.

VIDEO:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel