EXCLUSIV  PNL - PSD, alianță BOMBĂ. Gușă: Ce va face Iohannis

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Cozmin Guşă a lansat o ipoteză de luat în calcul după alegerile parlamentare de anul acesta. 

"Am o teorie care, pentru a aduce pacea într-un fel, ar putea să înglobeze un partener secundar la guvernare ca fiind PSD-ul care, în schimbul sprijinului parlamentar pe care l-ar aduce viitoarei guvernări, să primească nişte ministere care să-i permită să traverseze greul drum prin deşert până la următoarele alegeri de peste patru ani. Eu văd şi această posibilitate pentru că e mult mai comodă decât un USR PLUS. (...)

Un stat se poate blinda ca să negocieze pe toate părţile cu o formatare a guvernării care să-i asigure accesibilitate pe toate direcţiile. Guvernarea lui Klaus Iohannis este una care are, bineînţeles, o perspectivă bună la Bruxelles şi la Berlin, are o perspectivă incertă la Washington care ţine de rezultatul alegerilor. În acelaşi timp mai avem cele două entităţi care lucrează în zona noastră: China şi Rusia, iar din acest unghi PSD-ul este mult mai aproape de o relaţionare pe aceste direcţii estice.

De aceea, pentru că mulţi vor fi interesaţi de România, o guvernare compozită PNL-PSD ne va da posibilitatea să discutăm cu toţi şi să ne tragem avantajele de rigoare", a declarat, la DC News, Cozmin Guşă.

VIDEO:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel