PNL - PMP, comisie de anchetă. Roman: MAI, interceptări ilegale

PNL şi PMP au depus la Biroul permanent al Camerei Deputaţilor o solicitare de înfiinţare a unei comisii de anchetă cu privire la interceptările ilegale şi acuzaţiile de poliţie politică ce vizează serviciul secret al Ministerului de Interne, a anunţat joi deputatul liberal Florin Roman.

"PNL a depus o solicitare la Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, alături de colegii din PMP, prin care cerem înfiinţarea unei comisii de anchetă având ca temă interceptările ilegale şi acuzaţiile de poliţie politică în sarcina serviciului secret al Ministerului de Interne. Sunt acuzaţii de o gravitate extremă aduse în spaţiul public de un fost prim-ministru şi de către primarul general al Capitalei.

Nu ne interesează lupta între clanurile de la Ilfov, Pandele-Firea, cu cel de la Teleorman, condus de domnul Dragnea, în schimb ne interesează extrem de mult dacă un serviciu secret din România interferează în viaţa politică, în cea administrativă şi dacă îşi încalcă atribuţiile conferite de lege", a spus Roman, la Parlament.

"Trecerea DIPI "de la Grindeanu la Carmen Dan deschide porţile pentru poliţie politică

"La momentul respectiv, atât primarul general, cât şi fostul prim-ministru ţineau isonul celor din PSD şi astăzi practic au început să se măcelărească între ei folosind serviciul secret al Ministerului Internelor.

Scopul acestei comisii este şi de a clarifica dacă activităţile de poliţie politică se îndreaptă şi spre alte zone, spre zona liderilor Opoziţiei, spre zona mass-media, pentru că ne amintim cu toţii, în urmă cu ceva ani, Direcţia de informaţii din cadrul Ministerului de Interne se ocupa, lucru dovedit ulterior, de monitorizarea liderilor politici care îşi reglau conturile în interiorul partidului de guvernământ, a liderilor Opoziţiei, iar la momentul respectiv DIPI se ocupa şi de interceptarea ziariştilor", a arătat deputatul PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel