PNL, plângere penală: "Numai așa îi oprim!" Mesaj de ultimă oră

PNL
PNL

PNL pregătește o a doua plângere penală.

Este vorba despre un anunț de intenție pe care îl fac cei din PNL, în speță Florin Cîțu. Președintele Comisiei economice, senatorul PNL Florin Cîţu, spune că, dacă Guvernul decide să naţionalizeze Pilonul II de pensii, va depune plângere penală.

Mesaj pe Facebook

"In cazul in care Liviu, Olguta, Vasilica, Viorel si Eugen vor nationaliza banii din pilonul II de pensii, va spun ce fac. Voi depune plangere penala impotriva gastii de mai sus pe care o voi semna personal si va astept si pe voi toti sa semnati alaturi de mine. Numai asa ii oprim! Nu mai merge cu jumatati de masura! Este vremea lucrurilor serioase!", este mesajul transmis de Cîțu.

Plângerea lui Orban

Amintim că liderul PNL, Ludovic Orban, a depus o plângere penală pe numele Vioricăi Dăncilă. "Am depus o sesizare la PICCJ privind anumite fapte săvârşite de Viorica Dăncilă, dar şi de preşedintele Liviu Dragnea. Această sesizare este depusă de mine, Ludovic Orban, în calitate de cetăţean al României. Am considerat o obligaţie morală pentru mine. Niciodată nu am acceptat să închid ochii, să tac, să fiu pasiv, atunci când am constatat lucruri grave care afectează interesele fundamentale ale României, iar ceea ce se întâmplă de o bună bucată de vreme riscă să distrugă orice urmă de credibilitate a României pe plan extern, riscă să dinamiteze punţi care au fost construite în zeci de ani de România şi alte ţări, de asemenea riscă să pună în pericol interese fundamentale ale României care sunt puse pe tarabă ca la talcioc de Dragnea şi de acoliţii lui pentru diferite interese de natură personală", declarase Ludovic Orban.

Vezi și: Gabriela Firea, intervenție în forță: Le este frică de alegeri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel