PNL, noi membri. Turcan: Ne-au ales pe noi

Profesori, ingineri, jurişti, economişti, IT-işti şi cadre militare în rezervă, oameni hotărâţi şi competenţi în domeniile lor de activitate au ales să devină membri ai PNL, a anunţat Raluca Turcan. 

Noii membri ai formaţiunii "au venit cu gândul că România are nevoie de un partid puternic care să se opună batjocurei PSD şi care să ofere, la toate nivelurile, soluţii moderne, puse în aplicare de oameni dedicaţi şi integri". 

"Au ales fără reţinere PNL Sibiu. Au optat pentru PNL Sibiu pentru că se simt reprezentaţi de oamenii care fac politica liberală la Sibiu, convinşi de faptul că valorile liberale, urmărite cu determinare şi integritate, pot servi interesul public. Odată cu deschiderea organizaţiei noastre, am strâns rândurile şi cu colegii mai vechi din PNL, primari, consilieri, oameni din mediul public sau privat, seniori sau tineri. Este o onoare când oamenii ne aleg şi decid să militeze împreună cu noi pentru o Românie prosperă, educată, modernă şi performantă. O Românie în care să fie respectate în fiecare zi libertatea, democraţia şi statul de drept", a precizat Raluca Turcan, pe pagina personală de Facebook.

Aceasta a mai afirmat că îi aşteaptă în continuare "pe toţi cei care îşi doresc să facă politică în folosul cetăţenilor şi nu în interes personal sau al unui grup de partid".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel