PNL Maramureş anunţă un proiect politico-economic destinat dezvoltării judeţului

Liberalii maramureşeni vor lansa un proiect politico-economic adresat comunităţii judeţene, proiect la care ar putea contribui şi reprezentanţii Alianţei USR-PLUS, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan. 

'Am format o echipă de lucru în acest sens, e vorba de o echipă de experţi externă (din afara PNL, n.red.) care va propune împreună cu noi un proiect serios pentru Maramureş. (...) PNL Maramureş şi eu vom lucra intens ca să venim în cel mai scurt timp cu un proiect serios pentru Maramureş. Un proiect care să fie coerent, un proiect care să vină cu măsuri concrete, cu proiecte concrete pentru judeţul Maramureş, proiecte care să ducă la dezvoltare pe termen lung.

Mai pe scurt, PNL va veni cu o viziune, o viziune coerentă a ceea ce înseamnă dezvoltarea judeţului Maramureş pe termen lung', a declarat Ionel Bogdan. Acesta a mai subliniat că judeţul Maramureş a înregistrat în ultimii doi ani o scădere accentuată a PIB-ului, însă nu a oferit şi o cifră reper pentru a identifica situaţia reală. 'Suntem singurul judeţ din regiune care înregistrează scăderi de PIB, în ultimii doi ani de zile. Asta indică faptul că administraţia PSD este dezastruoasă pe toate palierele. Atât la nivel naţional cât şi la nivel local' a spus Ionel Bogdan. Liderul PNL a mai precizat că proiectul politico-economic ar putea fi realizat şi cu sprijinul membrilor din Alianţa USR-Plus din judeţul Maramureş, iar proiectul ar urma să fie public peste câteva luni de zile, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel