EXCLUSIV  PNL, listă europarlamentare. Vâlcu: Poate să fie și o altă variantă

Ludovic Orban
Ludovic Orban

2019 este un an cu miză importantă, în contextul alegerilor europarlamentare și prezidențiale. Recent, a apărut o listă cu candidații PNL la europarlamentare. Ludovic Orban a declarat, pentru DCNews, că lista nu este finalizată, cum se vehicula. În acest context, jurnalistul Val Vâlcu a spus că, în perioda următoare, vor fi lansate tot felul de nume, pentru a putea fi testată astfel reacția publicului.

Românii se vor prezenta de două ori să voteze în 2019, o dată în luna mai, pentru a-şi trimite reprezentanţii în Parlamentul European, şi încă o dată la final de an, pentru a alege preşedintele României. În weekend, a apărut o așa zisă lista PNL cu candidați pentru alegerile europarlamentare. Contactat telefonic de redactorii DCNews, președintele PNL a spus că, deocamdată, lista candidaților pentru alegerile europarlamentare nu este finalizată.

„Se aruncă pe surse diferite nume”, a spus Val Vâlcu, „pentru a putea fi testată reacția publicului. Așa se face. Întâi se amplifică în presă, pe surse. Ulterior, încep să apară reacțiile analiștilor, ale electoratului de pe Facebook, care este foarte important pentru o anumită zonă electorală.

Dacă au timp, se poate face rapid și un sondaj. Dacă reacțiile ulterioare și eventualele sondaje arată bine, atunci lista poate fi anunțată oficial. Dacă se preconizează că publicul va respinge candidații vehiculați, atunci se poate da vina pe presă, care a prezentat lista. Vor mai fi lansate tot felul de nume", a precizat Val Vâlcu.

„Poate să fie și o altă variantă", a continuat jurnalistul. „Pur și simplu, să fie astfel ținută în atenție campania electorală a PNL. Puțin zgomot de weekend", a spus Val Vâlcu.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Rareș Bogdan, în PNL? Ludovic Orban, primele declarații

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel