PNL, lecție de discurs politic pentru Teodorovici. ”De ce vorbești urât, bă, boule?”

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici, ministru de Finanțe, a rănit orgoliile a doi politicieni liberali. Pe Mureșan l-a acuzat de colaborare cu servicii care nu ar fi pro-europene. Lui Cîțu i-a spus că e urât și prost.

PNL ”l-a pus la locul lui” pe Eugen Teodorovici, ”i-a dat o lecție” pe care ministrul de Finanțe ”nu o va uita curând”. Printr-un comunicat oficial, cum îi stă bine unui partid tradițional, PNL-ul ”i-a zis-o” ministrului de Finanțe. Departe de a fi ”politically correct”, comunicatul aplică o nouă strategie politică: ”De ce vorbești urât, bă, boule?”. 

Eugen Teodorovici a fost acuzat, în comunicatul PNL, că lansează atacuri ”mizerabile, suburbane, sub orice limită de bun simţ”. Partidul a continuat, spunându-i obraznic și golan ministrului de Finanțe, pe care-l mai face și incompetent și ticălos: ”Golăniile şi obrăzniciile lui Teodorovici arată disperare, incompetenţă şi ticăloşie în faţa unor critici argumentate (...)”. 

Mizerabil, golan, obraznic, ticălos, incompetent, etc. Așa se vorbește corect politic. Ministrul de Finanțe trebuie să ia aminte. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel