PNL, lecție de discurs politic pentru Teodorovici. ”De ce vorbești urât, bă, boule?”

D.C. / 13 Martie 2019 / 22:54 Salveaza PDF Comentarii
Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici, ministru de Finanțe, a rănit orgoliile a doi politicieni liberali. Pe Mureșan l-a acuzat de colaborare cu servicii care nu ar fi pro-europene. Lui Cîțu i-a spus că e urât și prost.

PNL ”l-a pus la locul lui” pe Eugen Teodorovici, ”i-a dat o lecție” pe care ministrul de Finanțe ”nu o va uita curând”. Printr-un comunicat oficial, cum îi stă bine unui partid tradițional, PNL-ul ”i-a zis-o” ministrului de Finanțe. Departe de a fi ”politically correct”, comunicatul aplică o nouă strategie politică: ”De ce vorbești urât, bă, boule?”. 

Eugen Teodorovici a fost acuzat, în comunicatul PNL, că lansează atacuri ”mizerabile, suburbane, sub orice limită de bun simţ”. Partidul a continuat, spunându-i obraznic și golan ministrului de Finanțe, pe care-l mai face și incompetent și ticălos: ”Golăniile şi obrăzniciile lui Teodorovici arată disperare, incompetenţă şi ticăloşie în faţa unor critici argumentate (...)”. 

Mizerabil, golan, obraznic, ticălos, incompetent, etc. Așa se vorbește corect politic. Ministrul de Finanțe trebuie să ia aminte. 

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28