PNL la Cluj. Ludovic Orban: Există un alt grup la Cluj, care nu e aşa notoriu, dar care a prins consistenţă

Ludovic Orban FOTO Agerpres
Ludovic Orban FOTO Agerpres

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL din regiunea Nord-Vest, că s-a format 'un alt grup la Cluj' care prinde consistenţă şi este format din Emil Boc, Danuel Buda şi Adrian Oros, făcând aluzie la 'grupul de la Cluj al PSD'.

'Există un mit de vreo 30 de ani, mitul grupului de la Cluj. Grupul de la Cluj, format din Rus, Dâncu, Maior... Acest grup de la Cluj a fost prezent permanent în toată media, ca o forţă ocultă, care trage sfori, şi am să vă spun un lucru: niciodată n-au făcut mare brânză, pentru că ei erau în PSD şi PSD nu o să accepte niciodată să fie conduşi de oameni care sunt crescuţi, educaţi în Ardeal. Există, în schimb, un alt grup la Cluj, care nu este aşa notoriu, dar care a prins încetul cu încetul consistenţă. Există un grup de la Cluj în care este Emil Boc, în care este Rareş Bogdan, în care este Daniel Buda, în care sunt Adrian Oros şi foarte mulţi oameni, care au realizat lucruri adevărate pentru comunităţile locale, pe care le conduc pentru România. Acest grup de la Cluj, cu adevărat va putea face ceva în România, pentru că acest grup de la Cluj este în Partidul Naţional Liberal şi pentru că aici, educaţia, civilizaţia, dorinţa de mişcare înspre Europa, este literă de lege şi cuvântul lor este ascultat şi respectat', a declarat Orban.

El a mai afirmat că în ultimii 30 de ani România a dus oameni de stat, iar primul om de stat este Klaus Iohannis. 'România, din păcate, în ultimii 30 de ani, a dus mare lipsă de oameni de stat. După opinia mea, primul om de stat adevărat, de după Revoluţie, este Klaus Iohannis. Un om de stat este un om care înţelege lumea în care trăim şi care dă direcţia corectă pentru ţara pe care o conduce. Un om de stat este un om care are capacitatea de a deschide orice uşă importantă, din orice cancelarie europeană, atunci când România are nevoie să deschidă acea uşă. Un om de stat este un om care are puterea de a se bate pentru interesele ţării sale şi atunci când, poate, îi deranjează pe mai marii lumii. Un om de stat este un om care are, cu adevărat, puterea de a înţelege nevoile reale ale cetăţenilor României. Un om de stat este omul care are forţa de a aduna toate forţele din societate pentru a împinge lucrurile înainte', a mai spus Orban.

VEZI ȘI Klaus Iohannis la Cluj. Ce nu s-a văzut la TV: Boc, către Orban: Ai venit să iei Primăria?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel