PNL la Cluj. Klaus Iohannis, ÎNTREBARE la care sala a EXPLODAT

Scutaru Cristina / 30 sep 2019 / 18:34 Salveaza PDF Comentarii

Klaus Iohannis a vorbit în fața liberalilor la Cluj-Napoca. La un moment dat, a pus o întrebare la care sala a explodat.

Klaus Iohannis i-a întrebat pe liberali dacă sunt pregătiți de guvernare. ”Putem? Putem? Putem împreună? Putem, dragii mei. Și am dovedit-o, am început foarte bine această serie de alegeri pe 26 mai”, a zis președintele la Cluj. Liberalii au explodat în ropote de aplauze și au răspuns: ”DA”.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Cluj-Napoca, că abia așteaptă să treacă moțiunea, „să scăpăm de PSD". El a spus că în ultimii ani românii și-au pierdut încrederea în clasa politică și în instituții, ceea ce înseamnă „o reală catastofă națională".

”Vă spun: abia aștept să treacă moțiunea, să scăpăm de PSD. Ce trebuie făcut după ce scăpăm de acest Guvern? Foarte mult lucruri! Noi, împreună, știm ce trebuie și cum trebuie făcut. Avem nevoie de investiții, de o educație de calitate, avem de o guvernare performantă pentru români

Fiți pregătiți! Momentul vine și vine repede. Voi trebuie să vă apucați de o guvernare serioasă, trebuie să facem un lucru foarte greu: să recâștigăm încrederea românilor. Când am văzut ce trebuie făcut, putem? Putem? Putem împreună? Putem, dragii mei. Și am dovedit-o, am început foarte bine această serie de alegeri pe 26 mai. Românii așteaptă de la noi soluții”, a zis Klaus Iohannis.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27