Rezoluție PNL: Ponta să demisioneze. Retragerea tuturor miniștrilor și secretarilor de stat din Guvern

iohannis
iohannis

Delegația Permanentă a PNL a ales retragerea din Guvern a miniștrilor și a secretarilor de stat liberli, a declarat prim-vicepreședintele PNL, Klaus Iohannis. Ședința politică a conducerii liberale este în curs de desfășurare. Surse citate de televiziunile de știri spun că în Delegația Permanentă a fost supusă dezbaterii o rezoluție în patru puncte prin care se solicită, printre altele, demisia premierului Victor Ponta.

”Mâine, toți miniștrii, secretarii de stat, oamenii numiți politic își vor depune mandatul. Însă ședinta de-abia a început, suntem în prima fază, ascultăm opinii, păreri, iar la sfârșit vom avea și un vot. Formal, acest punct nu se regăsește pe ordinea de zi”, a declarat prim-vicepresedintele PNL, la Realitatea Tv.

Potrivit România Tv, liberalii au adoptat o rezoluție în patru puncte, potrivit căreia miniștrii și secretarii de stat din Guvern demisionează, USL va fi nefuncțional, liberalii din teritoriu au voie să-și păstreze colaborarea cu PSD și se solicită demisia premierului Victor Ponta.

”Variantele sunt continuarea negocierilor sau ieșirea de la guvernare. În opoziție, PNL ar fi cu certitudine cel mai mare partid. Dacă se vor crea alte alianțe, este greu de evaluat acum. Dacă se rupe USL, jocul se resetează, orice variantă intra în calcul”, a mai spus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel