PNL îşi impune locotenenţii în companiile de stat. TAROM, prima pe listă

PNL îşi impune proprii oameni în CA TAROM. Foto: Valentin Iordache
PNL îşi impune proprii oameni în CA TAROM. Foto: Valentin Iordache

PNL îşi impune propriii oameni în consiliile companiilor de stat. Prima pe listă este TAROM, care are un nou Consiliu de Administraţie.

Astfel, din noul Consiliu de Administraţie vor face parte George Rotaru (directorul general al Aeroclubului României), Petre Neacşa (fost secretar general în Ministerul Transporturilor), Mironel Panţuroiu (secretar de stat în MFP), Costin Ţîră-Rădulescu (director departament strategie şi comunicare financiară la BRD), Bunea Cătălin (pilot TAROM) şi Alexandru Moglan, potrivit informaţiilor DC NEWS. 

Dintre aceştia, se remarcă numele lui Petre Neacşa şi Mironel Panţuroiu. 

Petre Neacşa a fost secretar general în Ministerul Transporturilor, funcţie în care a fost numit pe 23 februarie 2017 de către Sorin Grindeanu, premierul de la acea vreme. El a mai ocupat funcţia de director economic al Ministerului Transporturilor, postură din care a luat decizii în privința împărțirii subvențiilor pentru transportul feroviar de călători către operatorii privați.

În ultimii 18 ani, Petre Neacșa a mai făcut parte din boardul administrativ al unor entități de sub tutela Ministerului Transporturilor, cum ar fi Romatsa, CNAIR sau TAROM. 

Mironel Panţuroiu- este membru în CA TAROM din septembrie 2020 şi a fost şi secretar de stat în Ministerul Finanţelor Publice. Panţuroiu a fost implicat în scandalul imobiliar Terra Residence, în urma căruia zeci de oameni s-au trezit că apartamentele pe care le plătiseră erau ipotecate de dezvoltator în favoarea unor bănci, scrie G4media.ro. Anterior, a lucrat ca inspector vamal şi executor fiscal al ANAF şi inspector al departamentului de control al mediului din Primăria Pantelimon. Activitatea în piaţa muncii a început-o ca şef al gărzii silvice a Romsilva.

TAROM a fost înfiinţată în 1954, iar în 2020 a avut pierderi de 431 milioane lei!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel