EXCLUSIV  PNL îl respinge categoric pe Valeriu Zgonea. Ce așteaptă Alina Gorghiu de la PSD

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu

Alina Gorghiu se arată circumspectă cu privire la PSD și la demararea acțiunii de revocare a lui Valeriu Zgonea din fruntea Camerei Deputaților. Copreședinta PNL susține că PSD ar merge din greșeală în greșeală dacă l-ar propune pe Victor Ponta în locul lui Valeriu Zgonea. Totodată, liberala respinge ideea ca Valeriu Zgonea să se înscrie în PNL. 

"Nu vreau să pun carul înaintea boilor, nu e exclus ca PSD să meargă din greșeală în greșeală și după decizia domnului Dragnea și al întregului partid, de a-l conserva în funcție, să facă încă o greșeală și anume să-l pună pe Victor Ponta președinte la Cameră. Ar fi, într-adevăr, o suită de persoane controversate la nivelul celor mai înainte funcții în stat deținute de PSD, însă noi nu o să discutăm despre procedură și despre ce vom face decât în momentul în care vom vedea că PSD va iniția procedura de revocare a lui Zgonea. În momentul acesta, sunt doar intenții, iar la nivel de intenția, am auzit vrute și nevrute de la PSD, ba că depun moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, ba că depun moțiuni simple, ba că fac una, ba că fac alta, retractând aceste hotărâri în 24 de ore. Aștept să văd dacă se întâmplă ceva din acest punct de vedere săptămâna viitoare și în proxima ședință a BPN al PNL vom lua niște hotărâri", a spus Alina Gorghiu pentru dcnews.ro. 

Valeriu Zgonea ar putea ajunge din președinte-executiv al PSD și președinte al Camerei Deputaților un simplu deputat independent. În această situație, sunt slabe șanse ca din toamna lui 2016, când au loc alegeri parlamentare, să ajungă în Parlament, pentru un nou mandat. În amintirea relației dintre PSD și PNL, Alina Gorghiu a fost întrebată dacă ar lua în calcul varianta să-l primească pe Valeriu Zgonea în partid, dacă acesta va bătea la ușile PNL. Copreședinta PNL a răspuns: "Nu s-a pus problema și nu se va pune problema". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel