PNL îl acuză pe Victor Ponta de nepotism. Relația cu Manda

Partidul Național Liberal (PNL) îl acuză pe premierul Victor Ponta de nepotism în propunerea lui Claudiu Mandiu pentru Buget. 

"Încep cu o solicitare pe care PNL o face prim-ministrului Victor Ponta de a-și retrage nominalizarea lui Claudiu Manda pentru funcția de ministru al Bugetului și îi cerem, totodată, să își ceară și scuze pentru această nominalizare. Este inadmisibil ca în România Guvernul să devină o afacere de familie, o afacere între rude. După ce-l avem în marea familie PSD-istă pe vicepremierul Oprea, ministru de Interne și naș al lui Victor Ponta, după ce-l avem în Guvernul Ponta pe ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, ca văr al premierului Ponta, după ce-l avem în fruntea senatorilor PSD ca lider pe socrul prim-ministrului Ponta, astăzi ni se propune să avem și un fin al președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea", a afirmat, vineri, vicepreședintele PNL, Teodor Atanasiu, într-o conferință de presă, scrie Agerpres

Teodor Atanasiu susține că "singura tangență pe care a avut-o Claudiu Manda cu Ministerul Bugetului este falsul în declarațiile făcute, potrivit cărora ar fi fost contabil-șef la o firmă înainte de a absolvi facultatea".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel