PNL îi ia apărarea lui Cioloș. Dragnea, atacat dur

Vicepreşedintele PNL Bucureşti, Ovidiu Raeţchi, consideră că este revoltător faptul că Liviu Dragnea i-a dat lecţii premierului Dacian Cioloş în Camera Deputaţilor, arătând că acesta este un motiv în plus pentru ca să demisioneze urgent de la conducerea Partidului Social Democrat.

'E dezgustător să vezi un anchetat penal, Dragnea - care lua bani de la copiii săraci din Teleorman pentru a-şi plăti secretarele de la sediul PSD - făcând de la tribuna Parlamentului o analiză critică a programului social al Guvernului Cioloş. E o ruşine să vezi un om suspectat de deturnare politică de fonduri ale oamenilor săraci dând lecţii în Camera Deputaţilor. Spectacolul revoltător de azi a arătat cât de urgentă şi importantă este demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD', susţine Raeţchi, într-un comunicat transmis luni Agerpres.

Liberalul adăugă că Dacian Cioloş are nevoie de 'protecţie politică' în faţa unor astfel de atacuri.

'Concret, potrivit procurorilor DNA, Liviu Dragnea a intervenit pentru angajarea la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Teleorman, a unor persoane care, de fapt, munceau la sediul PSD din judeţ. Este absolut necesar ca Dacian Cioloş să fie protejat politic în Parlament în faţa unui asemenea tupeu de politician condamnat definitiv pentru furt de voturi şi cercetat în continuare de DNA, într-un alt dosar', conchide deputatul PNL. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel