PNL, campanie pe distrugerea "USL trăiește". Pocora: "Victoria împotriva fraudei, simbolică"

Partidul Național Liberal folosește deciziile prin care afișele de campanie a Alianței PSD-UNPR-PC sunt declarate ilegale. Douăzeci și trei și sunt "date zilnic pe bandă rulantă". Victoria liberalilor este una simbolică, spune Cristina Pocora, și semnifică modul în care luptă cele două partide. 

Europarlamentare 2014. PNL a primit câștig de cauză în douăzeci și trei de plângeri împotriva campaniei Alianței PSD-UNPR-PC, adică în jumătate din cât au depus împotriva "tentativei de fraudare a PSD, prin folosirea în campania pentru europarlamentare a însemnelor Uniunii Social Liberale". 

"Deciziile definitive ale Biroului Electoral Central, date zilnic pe bandă rulantă în favoarea contestațiilor PNL, semnifică faptul că, practic, peste tot în țară PSD trebuie să înlăture afișajul cu însemne USL, deoarece este folosit în mod ilegal", a declarat Cristina Pocora. 

VEZI și: PNL desființează argumentele PSD. Cui aparține cu adevărat USL

În 22 de județe și în sectorul 5 al Capitalei, afișele cu "USL trăiește" vor fi înlăturate. Vaslui, Olt, Timiș, Botoșani, Arad, Argeș, Neamț, Ilfov, Dâmbovița, Hunedoara, Vâlcea, Mehedinți, Iași, Brașov, Caraș-Severin, Alba, Bacău, Gorj, Călărași, Galați, Bistrița Năsăud, Maramureș sunt județele în care USL a murit. 

"În plus, pentru județele în care nu s-a dat încă o decizie definitivă a BEC, este doar o chestiune de timp până când se va interzice, de asemenea, practica electorală în afara legii folosită de PSD", subliniază purtătoarea de cuvânt a liberalilor. 

VEZI și: Ivan, pentru PNL: Dacă "USL trăiește" deranjează, atunci... 

Cristina Pocora conchide: "Victoria PNL împotriva fraudei PSD este inclusiv una simbolică. În acest moment, este clar pentru toți românii că liberalii sunt cei care, în lupta politică, folosesc exclusiv mijloace legale și legitime, în timp ce PSD joacă murdar, în dispreț față de electorat și încălcând legea"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel