EXCLUSIV  PNL, greșeli majore. Explicația scorului de 20%

Toată campania electorală pentru alegerile parlamentare a fost o așteptare a unei ”lebede negre” care să provoace o răsturnare de situație. Așteptând lebăda neagră, am avut parte de o ”landslide” care a dus la scorul fără precedent al PSD, atrage atenția Val Vîlcu. 

”Strategia PNL, dezastruoasă încă de la început, a fost îngropată de rezultatul votului. Dacian Cioloș nu și-a asumat candidatura, în primul rând, a acceptat ceva `artificial`. Pe de altă parte a creat o înverșunare cu privire la înnoirea clasei politice, că au înțeles lecția după Colectiv”, subliniază Val Vîlcu. 

Jurnalistul amintește că, într-un interviu pentru DCNews, Alina Gorghiu spunea că PNL e elitist, subliniind că ”acestea sunt elitele, 20%”.  

”Au fost greșeli grave de campanie, care pun în discuție echipa de campanie și strategia PNL. PNL a împărțit același premier cu USR, stimulând partidul lui Nicușor Dan. Simplul fapt că PSD începe cu 4 și PNL cu 2 anulează orice discuție” mai atrage atenția Val Vîlcu. 

Totodată, jurnalistul mai consideră că, alergând după voturile nehotărâților, PNL și-a neglijat electoratul propriu, care fie nu s-a mai simțit reprezentat, fie a ales să nu mai iasă la vot.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel