PNL: Gestul lui Orban denotă responsabilitate

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a afirmat luni că gestul lui Ludovic Orban de a-şi retrage candidatura la Primăria Capitalei este unul de responsabilitate şi a anunţat că discuţiile despre o eventuală nominalizare se vor purta în zilele următoare.

'Primim cu greu acest anunţ şi sperăm în nevinovăţia domnului Orban. Gestul retragerii, chiar dacă într-un moment dificil, denotă responsabilitate şi se încadrează în limitele criteriilor de integritate ale PNL', a declarat, pentru AGERPRES, Ionuţ Stroe.

El a adăugat că o eventuală discuţie în legătură cu o altă nominalizare se va purta în zilele următoare. Liberalul Ludovic Orban a declarat luni că, în urma anchetării sale de către procurorii DNA, îşi retrage candidatura de la alegerile pentru funcţia de primar al Capitalei şi că va demisiona din conducerea PNL, dar şi din cea de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor.

'După cum bine ştiţi, PNL a susţinut permanent lupta împotriva corupţiei, a susţinut permanent în toate ocaziile în Parlament şi alte situaţii solicitările formulate de DNA, de justiţie şi nu voi face nicio excepţie în acest caz. Atât timp cât a început urmărirea penală împotriva mea, atât timp cât s-a dispus măsura controlului judiciar împotriva mea, îmi retrag candidatura de la funcţia de primar general din partea PNL', a afirmat Orban. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel