PNL fierbe! Partidul, desființat din interior: Am fost ipocriți!

PNL fierbe după alegerile locale. Diana Tușa desființează propriul partid, criticând în termeni duri rezultatele alegerilor locale.

”Bucureștenii au vorbit și au vorbit clar ! Noi,PNL, suntem de vină, nu alții! Una am spus și alta am făcut! Noi am inițiat criteriile de integritate și am sfârșit prin a defila cu persoane "penale", noi am susținut cotele de gen și am fost primii care am renunțat la ele, noi am stabilit reguli pentru desemnarea candidaților, dar am luat deciziile în funcție de interesele și sforile trase de unii și de alții. NOI nu am fost consecvenți! Ipocrizia a fost a noastră, alegătorii însă au ales ce li s-a oferit, iar PNL nu a oferit alternativa reală la PSD. Dar dacă și acum vom da vina pe alții și vom ascunde gunoiul sub preș, noi vom fi responsabili de dezastru din toamnă ! :(

Mai avem însă o șansă, ultima după părerea mea. E momentul să se separe apele, cei care au greșit să facă un pas în spate, cei cu probleme să stea acasă, dar - cel mai important! - discursul public să fie același și în discuțiile private din partid. Oameni noi, altă strategie, cea a adevărului și a interesului cetățeanului. De acest lucru are nevoie PNL și electoratul său”, a scris Diana Tușa pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel