PNL exclude colaboarea cu PSD. Anunțul făcut de Raluca Turcan

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Raluca Turcan a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că PNL exclude colaborarea cu PSD. 

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, sâmbătă, că PNL nu va colabora cu PSD şi că este "o naivitate", dacă preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, are pretenţia "să fie parte la o guvernare", scrie Agerpres. 

Întrebată dacă vede posibil un guvern de uniune naţională, Turcan a arătat că ideea a fost lansată de Marcel Ciolacu, "candidat la preşedinţia PSD".

Explicația vicepremierului

"Aici o să vă spun câteva lucruri foarte limpede: 1 - Există un singur partid politic cu care PNL exclude orice formă de colaborare şi acela este PSD. 2 - Românii au avut timp trei ani de zile să vadă ce înseamnă formulă de guvernare inventată de către PSD. 3. În momentul de faţă, reprezentarea politică a PSD s-a înjumătăţit şi credem că este o dovadă de naivitate şi lipsă de ancorare în realitate să ai pretenţia să oferi o guvernare sau să fi parte la guvernare după ce trei ani de zile ai lucrat împotriva românilor şi a partenerilor internaţionali. Eu cred că nu ne permitem să uităm, ceea ce a însemnat guvernarea PSD. (...) aşadar excludem orice posibilitate de asociere, de colaborare cu PSD", a declarat Turcan într-o conferinţă de presă.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, la Piteşti, că în situaţia în care moţiunea de cenzură va trece, nici PSD, nici UDMR nu vor propune un premier şi că există varianta unui guvern de uniune naţională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel