Turcan, reacție după ce Dragnea amenință cu suspendarea lui Iohannis

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, reacționează după ce Liviu Dragnea a anunțat că în următoarele două zile, PSD și ALDE vor lua o decizie cu privire la ce vor face în legătură cu refuzul șefului statului de a desemna premierul propus de cele două formațiuni, iar dacă vor ajunge la concluzia că este bine pentru țară suspendarea din funcție a președintelui Klaus Iohannis, nu o să aibă nicio ezitare.

"Adevărul se vede limpede acum. PSD nu a avut niciun plan pentru oameni, pentru cei mulţi.

Planul domnului Dragnea a fost în tot acest răstimp unul strict legat de satisfacerea interesului personal. Absolut tot ce a făcut dl. Dragnea în această perioadă a fost să blocheze totul pentru un plan personal: un interpus ca prim-ministru, cu riscuri majore pentru România.

Partidele au primit mandatul de a gestiona puterea în interes public. Niciun partid nu a primit de la cetăţeni mandatul de a pune ca prim-ministru un interpus sau de a exercita puterea recurgând la amenintari cu suspendarea, precum a făcut astăzi dl. Dragnea.

Planul de a guverna prin interpuși trebuie să reprezinte un semnal de alarmă pentru toţi oamenii de bună credinţă. El nu este altceva decât o revenire la practicile şi comportamentele nedemocratice şi netransparente care au ţinut România pe loc în anii 90.

PSD ne-a anunţat că are zeci de mii de specialişti. Dacă acest lucru este adevărat, se vor găsi şi alte nume de prim-ministru, de preferat persoane cu o activitate cunoscută, fără vulnerabilităţi şi fără condamnări", a transmis Raluca Turcan, într-o postare pe pagina sa de socializare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel