EXCLUSIV  PNL, DEZASTRU în pandemie. RISC pentru Nicușor Dan. Ce spune candidatul la Primărie

Nicușor Dan/Foto Agerpres
Nicușor Dan/Foto Agerpres

Nicușor Dan, care a obținut susținerea PNL pentru o candidatură la Primăria Capitalei, a vorbit despre șansele pe care le are în contextul în care prestația PNL din pandemie, la final, va fi „lamentabilă”.

„Erați, în opinia mea, principalul favorit în momentul în care aveați sprijinul PNL și USR, dar acum o lună de zile. Cumva, dacă prestația PNL va fi lamentabilă în această criză, - și nu a PNL-ului, în special a premierului Ludovic Orban - nu vă este teamă că lucrul acesta s-ar răsfrânge negativ și asupra șanselor dumneavoastră de a câștiga Primăria Generală a Capitalei?", l-a întrebat Bogdan Chirieac, luni, pe Nicușor Dan în cadrul unui interviu acordat DCNews.

„O întrebare foarte interesantă. Sunt mai multe lucruri de spus aici. O să vedem. Pentru moment, eu cred că, mai ales dacă comparăm evoluției epidemiei din România cu evoluția din țări europene, autoritățile din România s-au mișcat acceptabil.

În al doilea rând, legat strict de întrebarea privind calculul electoral, nu cred că o să aibă evoluții dramatice. Faptul că sunt un candidat susținut și de USR, foarte probabil și de Plus, PMP, duce din nou la discuția despre clasică luptă între PSD și dreapta", a spus Nicușor Dan.

Declarațiile complete în interviu:


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel