PNL, decizie după ce Orban nu mai candidează la Primăria Caitalei

Ludovic Orban a anunțat, luni, la ieșirea de la DNA, că s-a dispus măsura controlului judiciar în cazul său, drept pentru care se retrage din cursa pentru Primăria Capitalei. Copreşedinţii PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, au spus că PNL va decide în cel mai scurt timp care va fi candidatul partidului pentru Primăria Municipiului București.

„Nu vrea deloc să prejudicieze imaginea partidului până nu-și reglează situația domnia sa. În cel mai scurt timp vom lua în discuţie, pe mâine, la o candidatură pentru Primăria Capitalei O să facem acest demers cu cea mai mare decență și cu cea mai mare discreție față de orice fel de procedură judiciară. E o procedură în curs, nu ne vom pronunţa, nu facem circ. Nu suntem PSD să ne rupem cămașa de pe noi când cineva din partea PNL trebuie să renunțe la o candidatură forțat de aceste împrejurări", a declarat Alina Gorghiu.

Citește și: Orban, urmărit penal de DNA: Victor Ciutacu, reacție

„O să discutăm astăzi şi mâine", a afirmat Vasile Blaga.

Întrebat dacă cea mai ușoară variantă pentru PNL este să revină la candidatura lui Cristian Bușoi, Vasile Blaga a precizat: "Nici eu, nici d-na Gorghiu nu putem să vă certificăm în prezent vreun candidat. Nu o s-o lungim. PNL este un partid serios, nu s-a schimbat nimic din punctul nostru de vedere", a afirmat copreședintele PNL.

"Nu există niciun fel de problemă legată de resursa umană din interiorul PNL. Avem resursă umană care să câștige Primăria Capitalei. Este o problemă că renunță la o candidatura care, conform tuturor analizelor, era singură candidatura în competiție la acel moment care să bată candidatul PSD, dar PNL are multe alte variante cu care să vină în fața electoratului din București", a adăugat Alina Gorghiu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel