PNL cere demisia Guvernului şi anunţă organizarea unui amplu miting în Bucureşti

crin_antonescu
crin_antonescu

PNL solicită demisia imediată a Guvernului Boc și anunță că, alături de partenerii din USL, va demara acțiunea de organizare a unui miting de amploare în București, a declarat, luni, Crin Antonescu.

"Constatând disoluţia autorităţii de stat, incapacitatea autorităţilor de la cel mai înalt nivel de a-şi face datoria, PNL a decis să ceară demisia imediată a Guvenului Boc, care, peste conducerea Jandarmeriei, peste conducerea Ministerului de Interne, s-a dovedit incapabil şi absent în toate aceste zile în faţa unor evenimente din ce în ce mai serioase", a spus Crin Antonescu.

Preşedintele PNL a susţinut, totodată, că Executivul este "vinovat" în cea mai mare parte de cauzele protestelor şi de desfăşurarea acestora.

"Cerem demisia imediată a acestui Guvern vinovat în cea mai mare parte şi de cauzele protestului' şi de desfăşurarea în forma văzută aseară", a spus Antonescu.

Conducerea PNL a fost mandatată să discute în USL organizarea unui "amplu miting" în Bucureşti în zilele următoare, a anunţat, luni, la finalul şedinţei BPC, liderul liberal Crin Antonescu. "PNL îşi reafirmă intenţia ca împreună cu membrii săi şi oficial, ca organizator, să iniţieze acţiuni paşnice şi democratice de protest şi în sensul acesta am fost mandatat de către Biroul Politic Central să discut la nivelul USL organizarea unui amplu miting şi a unui marş de protest în zilele următoare în Bucureşti. Voi discuta însă această chestiune cu colegul meu Victor Ponta, cu colegul meu Daniel Constantin, când se vor întoarce", a anunţat, luni, la finalul şedinţei BPC, liderul liberal.

Antonescu a menţionat însă că doreşte ca acest miting să fie organizat cât mai repede, "în zilele următoare". "Nu pot vorbi cu precizie despre o dată, pentru că vrem să-l organizăm în comun. Sper să fie ceva în zilele următoare", a spus Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel