PNL cere alegeri anticipate după scandalul în cazul Dan Șova

După ce senatorii au repins solicitarea DNA de arestare preventivă a lui Dan Șova, PNL cere alegeri parlamentare anticipate "pentru a da țării un nou Parlament", a declarat co-președintele liberalilor, Alina Gorghiu.

"Ceea ce s-a întâmplat, astăzi, este o sfidare a românilor, a justiţiei, a statului de drept. Astăzi, PSD şi Victor Ponta au orchestrat, în dispreţ total faţă de cetăţenii României, o piesă nouă, de natură procedurală, cu aceeaşi intenţie: blocarea justiţiei. E încă o lecţie prin care Victor Ponta ne arată că nu vom fi niciodată, nici noi, nici românii, egalii PSD", transmite Alina Gorghiu într-un comunicat de presă, citat de Mediafax.

"PNL cere alegeri anticipate pentru a da ţării un nou Parlament, cu o nouă legitimitate şi un restart în relaţia dintre clasa politică şi cetăţeni, echivalent celui din noiembrie 2014", a anunţat Alina Gorghiu.

Co-președintele PNL a arătat că singura diferenţă între votul în cazul lui Şova şi Vâlcov este că "cel din urmă a ales o cale demnă".

"Prin votul senatorilor PSD, Victor Ponta aruncă în aer credibilitatea unei ţări întregi, pentru a nu pierde puterea, Palatul Victoria. Votul de astăzi confirmă ceea ce spunem de vreme îndelungată: PSD este umbrela corupţiei, iar Victor Ponta mânerul de care se agaţă toţi cei care au probleme cu legea. Aceasta este integritatea PSD: mimează, în interior, un statut drept, dar rămân aceiaşi adversari ai statului de drept", se mai precizează în comunicatul de presă al PNL.

Dan Șova scapă de arestul preventiv: cererea DNA, respinsă în Senat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel