PNL - candidatul la Primăria Capitalei. Anunţul lui Ludovic Orban

Ludovic Orban a făcut precizări cu privire la candidatul PNL la Primăria Capitalei pentru alegerile locale din anul 2020. 

Preşedintele PNL Ludovic Orban a făcut o serie de precizări cu privire la alegerile locale din 2020, la candidaţii pe care îi va avea PNL şi, în special, la candidatura pentru Primăria Capitalei. 

"În luna iunie, când vom avea Biroul Politic Naţional, deja vom adopta o hotărâre privind procedura, criteriile şi mai ales de acţiune pentru desemnarea candidaţilor PNL la toate primăriile municipiilor reşedinţă de judeţ şi mai ales la Primăria Capitalei. Va fi un proces deschis. democratic, în care veţi fi chemaţi să vă aduceţi contribuţia şi să participaţi la desemnarea candidaţilor.

Candidaţii nu vor mai fi desemnaţi în spatele uşilor închise, candidaţii trebuie desemnaţi dintre acei oameni care se bucură de cea mai mare încredere din PNL, dintre acei liberali care într-adevăr corespund cel mai bine profilului aşteptat de publicul bucureştean. (...)

[citeste si]

Închei prin a vă cere să intraţi să intraţi cu toată forţa în bătălia cu PSD. Vreau să ştiţi că eu nu voi sprijini ca preşedinte al PNL pentru candidatura la Primăria Capitalei decât pe un candidat al PNL", a afirmat duminică Orban la Conferinţa Filialei PNL Bucureşti. 

Orban a subliniat că îl susţine în continuare pe Buşoi ca lider al PNL Bucureşti

"Sunt mulţi care încearcă să bage băţul în gard. Citeam în media că aş fi avut o înţelegere cu domnul Buşoi să plece din fruntea organizaţiei de Bucureşti (...) Nu le credeţi, sunt minciuni gogonate care au numai scopul de a crea fisuri în unitatea PNL. Sunt alături de Cristian Buşoi şi de organizaţia Bucureşti şi de filialele de sector în toate eforturile pe care le veţi face pentru recucerirea Bucureştiului", a adăugat Orban. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel