PNL: Bușoi, despre REVENIREA lui Crin Antonescu în conducere

Darius Muresan / 19 mai 2017 / 19:56 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, care candidează pentru funcţia supremă în partid, a declarat că fostul lider liberal Crin Antonescu, care şi-a arătat public susţinerea faţă de Buşoi, nu va candida pentru nicio funcţie de conducere. 

"Nu se pregăteşte (reintrarea în prima linie a lui Crin Antonescu - n.r.), sub nicio formă. Dacă ar dori acest lucru, ar spune-o direct Crin Antonescu.

Pe de altă parte, fostul nostru preşedinte Crin Antonescu nu este indiferent la ceea ce se întâmplă cu PNL şi, dincolo de faptul că i-am cerut sfatul şi că m-a încurajat, a fost pentru mine un imbold să intru în această bătălie. (...)

Faptul că domnul Crin Antonescu m-a încurajat, după care a fost printre primii care a ieşit public, foarte hotărât, să îmi susţină candidatura, a însemnat foarte mult pentru mine. Dar domnul Crin Antonescu nu va candida la nicio funcţie în interiorul PNL", a spus Buşoi. 

Cristian Buşoi consideră că fostul lider liberal "este necesar pentru PNL" prin sfaturile şi evaluările politice pe care le poate face, iar "cuvântul lui, spus în public în anumite momente esenţiale care vor urma în anii care vin, va fi de mare ajutor pentru PNL". 

Buşoi s-a declarat de asemenea onorat de faptul că printre cei care i-au semnat moţiunea se află un alt fost lider al PNL, Theodor Stolojan. 

[citeste si]STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


n-nxt.13