PNL, avertisment pentru Iordache după vot: Va răspunde în fața legii

Liderul deputaţilor liberali, Eugen Nicolăescu, l-a atenţionat marţi pe preşedintele Camerei, Florin Iordache, că, dacă va semna una sau mai multe legi din cele adoptate în şedinţa de luni, va săvârşi ''un fals'' şi ar trebui să răspundă în faţa legii penale.

'Domnul deputat Florin Iordache, dacă va semna una sau mai multe legi din cele adoptate ieri, va săvârşi un fals şi ar trebui să răspundă în faţa legii penale pentru fraudă şi fals în acte publice. Probele pe care noi vi le-am prezentat şi le-am depus la Biroul permanent al Camerei, din punctul nostru de vedere, sunt fără niciun dubiu. De asemenea, facem apel la opinia publică să nu treacă peste acest moment şi să nu accepte încercarea disperată a PSD de a ascunde încă un nou abuz şi de a-l trece sub tăcere', a spus Nicolăescu, la Palatul Parlamentului. El speră ca Florin Iordache 'să nu se pună în situaţia de a da cu subsemnatul la Procuratură pentru că a făcut fals în acte publice'.

[citeste si]

'Remedierea acestei situaţii înseamnă ca domnul Iordache să nu semneze niciun act normativ adoptat în şedinţa de vot cu fraudă, să nu dispună începerea curgerii termenelor pentru contestare la Curtea Constituţională şi să se planifice o şedinţă de vot final în care toate actele normative care, chipurile, au fost trecute prin fraudă, să fie supuse votului în condiţiile regulamentare şi constituţionale', a arătat liderul liberal, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel