PNL anunță principala prioritate în actuala sesiune parlamentară

Ludovic Orban - președinte PNL
Ludovic Orban - președinte PNL

Vicepreşedintele liberalilor Florin Roman a declarat, sâmbătă, că principala prioritate a PNL în actuala sesiune parlamentară este schimbarea de la conducerea Camerei Deputaţilor a lui Liviu Dragnea, despre care deputatul de Alba susţine că este "fruntaş în topul chiulangiilor" din Legislativ.

"Cu o prezenţă sub 15% la vot, Liviu Dragnea conduce în topul chiulangiilor", a afirmat Florin Roman. Cu toate acestea, susţine el, Liviu Dragnea "şi-a încasat toate drepturile băneşti la zi".

Parlamentarul de Alba îl mai acuză pe Liviu Dragnea că, în cei doi ani din noul mandat, nu ar fi participat la nicio şedinţă a Comisiei de administraţie publică a Camerei Deputaţilor, din care acesta face parte.

"Deputatul PSD Dragnea a venit la muncă doar pentru a se opune creşterii alocaţiilor la copii, propunere a PNL, despre care liderul PSD a spus că este 'populistă' şi 'demagogică'. Domnia sa nu este doar împotriva alocaţiilor, ci şi a jurnaliştilor care pun întrebări nearanjate, pe care îi jigneşte grotesc. E foarte clar că pe Dragnea îl lasă nervii. Majoritatea nu mai este majoritate la Cameră, iar trecerea amendamentului PNL privind creşterea alocaţiilor demonstrează că Liviu Dragnea a pierdut majoritatea şi controlul parlamentarilor PSD", susţine Florin Roman.

Liberalul a subliniat că "prioritatea numărul 1 a PNL în această sesiune rămâne schimbarea din fruntea Camerei Deputaţilor a domnului Dragnea, un condamnat penal toxic pentru România".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel