Urmărește emisiunea live


PNL, acuzat de minciună și dezinformare: Este noaptea minţii

Deputatul Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ i-a acuzat pe liderii PNL de minciună şi dezinformare după ce, la lansarea candidaţilor liberali la alegerile locale, reprezentanţii acestui partid ar fi susţinut că judeţul a fost condus în ultimii 25 de ani de PSD.

'Să susţii, aşa cum a făcut conducerea PNL venită la Neamţ, că PSD a fost la putere şi este responsabil pentru situaţia Neamţului şi a întregii regiuni a Moldovei este noaptea minţii. Judeţul Neamţ s-a aflat sub administrarea strictă a vechilor pedelişti, azi ascunşi în PNL. Dar se pare că fuziunea le-a produs acestora o amnezie cruntă. Ultimii preşedinţi ai Consiliului Judeţean Neamţ nu au fost din partea PSD. Ţin să le aduc aminte celor care azi vin şi ne acuză pe noi că am deţinut puterea în Neamţ, că reprezentanţii PDL au condus în ultimele legislaturi Consiliul Judeţean. Îi invit pe cei din PNL să se reconecteze de urgenţă la realitatea din care facem parte cu toţii', preciza deputatul Ionel Arsene, într-un comunicat de presă remis, luni, Agerpres.

Preşedintele PSD Neamţ le-a cerut liberalilor să îşi asume 'tot răul pe care l-au făcut Moldovei'.

Totodată, Ionel Arsene consideră "jignitor" desemnarea unui ieşean la preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ din partea PNL, "un politician exilat la Neamț pentru că este incompetent". "Liberalii doamnei Gorghiu şi ai lui Vasile Blaga nu au onoare şi nici o urmă de demnitate", a mai acuzat Ionel Arsene.

Sâmbătă a avut loc, la Piatra Neamţ, în prezenţa Alinei Gorghiu şi a lui Vasile Blaga, lansarea candidaţillor PNL Neamţ la alegerile locale. Liderul filialei, deputatul Mugur Cozmanciuc a fost anunţat cap de listă la consiliul judeţean, iar liderii PNL au declarat că are putere deplină pentru negocierea viitoarelor majorităţi politice. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel