PNL a întors spatele Focșaniului

Arhiva Foto
Arhiva Foto

PNL Focșani dovedește încă odată că nu îi pasă de nimic altceva decât de interesul propriu.

După ce în data de 10 mai, prin ”voința” majorității PNL-USR-PLUS, bugetul municipiului Focșani a fost măcelărit după dorința lui Grindă, tot acești consilieri încearcă să arunce vina pentru blocarea activității municipiului în cârcă primarului PSD, Cristi Misăilă.

Față în față cu salariații primăriei, aflați într-un protest spontan motivat de neplata salariilor pentru luna mai, atât doamnele viceprimar cât și reprezentanți ai guvernului însoțiți chiar de artizanul din umbră al acestui blocaj, deputatul Ion Ștefan, au replicat sec că nu este vina lor. Mai mult, ministrul administrației și internelor nici nu a vrut să îi asculte, întorcându-le spatele.
Acesta este dialogul social cu care ne servesc domnii liberali și cu care trebuie să ne obișnuim, asta este transparența clamată de nenumărate ori. Nu vor să asculte când li se explică, ei le știu pe toate și, așa cum au afirmat, ei hotărăsc pentru că sunt ”la putere”.

Poate mâine, când are loc o nouă ședință a Consiliului Local Focșani, vor repara greșelile grave prin care au făcut ca Focșaniul să nu poată funcționa mai bine de o lună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel