Urmărește emisiunea live


PNL a depus o sesizare la AEP privind sondajele "măsluite" ale PSD

PNL București anunță că a depus vineri o sesizare la AEP în care reclamă sondajele ''măsluite'' ale PSD, menite a induce în eroare opinia publică. 

PSD vine (...) cu sondaje trucate, folosind aici pe domnul Pieleanu şi pe domnul Palada şi mai vine într-un final cu un program pentru Bucureşti plagiat. Astăzi am depus la AEP o sesizare în care am cerut AEP să asigure alegeri corecte, o informare corectă a cetăţenilor pe toate canalele media şi prin toate mijloacele permise de lege, inclusiv analizele sociologice. Trebuie să punem punct acestor tactici, strategii de campanie bazate pe manipulare şi dezinformare, incriminate în Codul Civil român, a afirmat Cezar Preda, purtător de cuvânt al PNL București.

Liberalul a adăugat că Marius Pieleanu şi Mirel Padala, plătiţi fiind, dau eronat orice cifră pentru a manipula şi a dezinforma opinia publică şi a susţinut că aceasta este singura armă a PSD şi a Gabrielei Firea.

Liberalul a mai arătat că programul Gabrielei Firea începe să semene cu un plagiat.

Programul doamnei Firea începe să semene cu un plagiat. Bineînţeles, domnia sa nu putea să rămână mai prejos după ce soţul, descoperit de mass-media că este un plagiator notoriu, a început să arunce vina pe PNL. Nu avem nimic cu Pandelică, să copieze cum vrea.(...) Doamna ziaristă, jurnalistă, ştie bine meseria domniei sale, dar cu dreptul şi cu plagiatul nu avea de la cine să înveţe, întreg partidul domniei sale fiind care mai de care mai plagiator. Cum poţi să scrii într-un program pentru bucureşteni că de fapt tu l-au făcut luând dintr-o parte şi din alta. Păi, mintea dumneavoastră doamna Firea unde este, contribuţia dumneavoastră unde este, nu v-a spus Pandelică că dacă scrie această frază nu înseamnă că nu ai plagiat de undeva?, a spus Preda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel