PNL, modificări la legea pensiilor. Budăi: Urmează o austeritate de nedescris

Marius Budăi, ministrul Muncii, susține că va urma o austeritate de ”nedescris” în România dacă PNL va face modificări majore la Legea pensiilor, așa cum a anunțat în programul de guvernare. 

Marius Budăi a intervenit în direct la România TV unde a făcut precizări cu privire la programul de guvernare al PNL și la modificările anunțate cu privire la Legea pensiilor. 

”Eu nu văd decât o înșiruire de cuvinte (n.r se referă la programul de guvernare) pompoase care nu au nicio legătură cu realitatea și care, repetate de mai multe ori în aceeași frază, nu au spus nimic. Mă uit în programul de guvernare și e ceva de groază. Nu știu dacă a citit domnul premier desemnat măcar o dată legea asta, ca să înțeleagă ce e acolo ca să vină acum cu propuneri. Să îmi arate unde sunt excepții în această lege la principul contributivității. Vorbim fără să cunoaștem. Eu cred și vă spun cu toată sinceritatea că urmează o austeritate de nedescris. Dacă nu asumăm în programul de guvernare faptul că vom continua măsurile din Legea salarizării, din Legea pensiilor, acum ieșim că trebuie să o schimbăm. Iese și spune că trebuie impozitat orice venit. Mă întreabă oamenii, ce înseamnă asta? Oamenii din țară sunt panicați. Atât cei în vârstă cât și cei tineri”, a precizat Marius Budăi la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel