PMP, strategie decisă pentru viitorul partidului. Vezi lista coordonatorilor zonali

PMP a luat, luni, în cadrul Consiliului Executiv Național (CEN), o serie de decizii privind viitorul partidului, stabilindu-se totodată și cine va coordona cele opt zone de lucru care se vor organiza în țară. 

Președintele PMP, deputatul Eugen Tomac, a anunțat că în cadrul CEN s-a decis ca până la finele lunii aprilie să se desfășoare alegeri la nivelul tuturor organizațiilor județene ale partidului.

"PMP se află în plin proces de consolidare. (...) De altfel, în acest weekend am avut alegeri în patru organizații — la Neamț, Tulcea, Argeș și Maramureș", a declarat președintele PMP, citat de Agerpres.

La rândul său, secretarul general al PMP, Dorel Onaca, a precizat că, pentru o cât mai bună organizare la nivel teritorial a PMP, CEN al partidului a luat decizia de a organiza opt zone de lucru în țară și alte opt în diaspora, întrucât "ținta organizatorică a PMP este ca până la alegerile de anul viitor să devină partidul cu cei mai mulți membri activi din România". 

Secretarul general al PMP i-a menționat pe coordonatorii zonali ai partidului: Gabriel Berca — Zona Nord-Est; Claudiu Palaz — Zona Sud-Est Dobrogea; Marin Anton — Zona Sud Muntenia; Marian Vasile Zona — Sud-Vest Oltenia; Roxana Iliescu — Zona Vest; Adrian Gurzău — Zona Nord-Vest; Clement Negruț — Zona Centru; Dorel Onaca — Zona București-Ilfov.

Dorel Onaca a mai precizat că evaluarea privind organizarea la nivel teritorial a PMP se va face în trei etape în cadrul unor reuniuni ale conducerii PMP, care vor avea loc la 15 iunie, 15 septembrie și 15 decembrie, iar un prim eveniment regional al partidului este programat să se desfășoare pe 21 martie la Timișoara.

Traian Băsescu, dezvăluiri după ședința PMP: Este mai mult entuziasm ca oricând
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel