PMP se "delimitează în totalitate" de declarațiile Elenei Udrea privind absența lui Radu Mazăre de la primărie

Elena Udrea primește o lovitură dură chiar din partea partidului al cărei lider a fost până de curând - PMP.


Organizația PMP Constanța a reacționat față de afirmațiile din urmă cu o zi ale fostului președinte al partidului, Elena Udrea, potrivit cărora se simte lipsa primarului Radu Mazăre, întrucât stațiunea Mamaia arată mai rău decât anul trecut.

"Urmare a solicitărilor reprezentanților mass-media și a membrilor PMP Constanța, referitor la declarațiile deputatului independent Elena Udrea, privind 'meritele' grupării Mazăre-Constantinescu la dezvoltarea municipiului și a județului Constanța, Partidul Mișcarea Populară Constanța face următoarele precizări:

— Declarațiile doamnei deputat independent, Elena Udrea, au fost făcute în calitate de turistă și nu reprezintă punctul de vedere al Constănțenilor.

— Partidul Mișcarea Populară Constanța se delimitează în totalitate de declarațiile acesteia.

Considerăm că gruparea Mazăre-Constantinescu este cea care a făcut cel mai mare rău constănțenilor și a blocat dezvoltarea, atât a municipiului cât și a județului.

Dacă astăzi, municipiul (ȘI STAȚIUNEA MAMAIA) cât și județul arată deplorabil, este tot vina grupării Mazăre-Constantinescu, deoarece cei care conduc azi Primăria Constanța și Consiliul Județean Constanța, sunt oamenii de casă ai acestora și sunt crescuți politic de PSD.

PMP Constanța va rămâne un adversar de temut al grupării Mazăre-Constantinescu și se va bate pentru constănțeni până la înlăturarea întregii grupări din structurile administrației locale și județene", se precizează într-un comunicat de presă semnat de Claudiu-Iorga Palaz, vicepreședinte PMP Constanța, potrivit Agerpres.

Elena Udrea, regrete că Radu Mazăre nu mai e primar la Constanța

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel