PMP, răspuns acid către PSD. Tomac: Sunt în criză! Fake news!

PMP, Eugen Tomac
PMP, Eugen Tomac

PMP a răspuns imediat PSD-ului care a anunțat mutări masive de la PMP la social-democrați.

„PSD traversează o mare criză dacă a ajuns să producă știri false cu privire la tinerii din PMP. Nu organizația PMP a trecut la PSD astăzi, cum a anunțat principalul partid de guvernământ. Un singur tânăr, care de altfel nu mai trecuse de mult timp pe la PMP, a ajuns, în preajma congresului nostru de tineret, să rupă poarta către PSD.

Tinerii noștri au congres pe 2 iunie și acolo veți vedea cei mai valoroși tineri din politică, pe cei care cred în PMP!”, susține Eugen Tomac într-un comunicat.

Amintim că Partidul Social Democrat a anunțat că toată conducerea centrală a Organizaţiei Tineretului Partidului Mişcarea Populară şi marea majoritate a membrilor acestei filiale s-au alăturat PSD.

"Apreciem gestul colegilor noştri şi suntem bucuroşi să aducem forţe proaspete în organizaţia noastră. Această iniţiativă confirmă practic percepţia că PSD este cu adevărat partidul care oferă cea mai bună platformă de exprimare şi promovare a tinerilor. Nu sunt vorbe mari. Cei mai mulţi tineri au fost pe listele PSD de la locale şi de la parlamentare - atât ca număr, dar şi ca pondere. De asemenea, în primul an de guvernare PSD, vedem că pentru tineri s-au luat mai multe măsuri decât în toată perioada guvernării PNL - PDL, începând de la programele de ucenicie şi internship, până la dublarea fondului de burse şi transport gratuit pentru studenţi, dar şi RCA redus pentru tineri", declara Gabriel Petrea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel