PMP-PNL-USR, candidați la locale. Tomac: Suntem pregătiți. Strategie împotriva PSD

Eugen Tomac, liderul PMP, a declarat, vineri, despre ideea unor candidați comun la alegerile locale, că partidul este pregătit să discute cu PNL și USR „acolo unde se pot face înțelegeri, să aplicăm strategia înțeleptului, dacă vrem să eliminăm PSD". El a spus că fără PMP, PSD nu poate fi învins.

„Noi suntem pregătiți, oricând, să discutăm, și cu colegii din PNL, și cu cei din USR, acolo unde se pot face asemenea înțelegeri, să aplicăm strategia înțeleptului, dacă vrem, în mod real, să eliminăm PSD-ul din administrația publică locală, pentru că la ora actuală, PSD-ul are 1800 de primari", a spus liderul PMP, Eugen Tomac, vineri, în urma ședinței Colegiului Național al PMP.

Tomac: PSD nu poate fi învins fără PMP

Liderul PMP a mai adăugat că fără partidul său, „PSD-ul nu poate fi învins în anumite zone din țară", deoarece PMP a avut „scoruri de peste 10% în 130 de municipii, reședințe de județ", informează Mediafax.

„Dacă vrem, în mod real, să scoatem PSD-ul și din administrația publică locală, sunt situații când n-avem altă șansă decât să stăm la aceeași masă, să stabilim o strategie comună, altfel, vom rămâne în zona asta de improvizație. De-asta, din acest punct de vedere, sigur că PMP este deschis, oricând, să se așeze la asemenea discuții, pentru că așa cum v-am spus la începutul ședinței, avem 130 de localități, inclusiv municipii, reședințe de județ, unde PMP a luat scoruri de peste 10%, deci, fără voturile noastre nu poate fi învins PSD-ul în anumite zone din țară. Tocmai de aceea, credem că rațional și înțelept este să stabilim această strategie comună, tocmai de la început, deci din timp", a explicat Tomac.

Ludovic Orban a afirmat, marți, că a discutat cu Dan Barna despre alegerile locale, însă e prea devreme pentru a aborda subiectul referitor la un candidat unic al partidelor de dreapta pentru acest scrutin electoral.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel