PMP: Niciun alt guvern nu a reușit să angajeze atâția bugetari într-o singură lună

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Guvernul condus de Nicolae Ciucă este acuzat Partidul Mișcarea Populară că a devenit campionul angajărilor în instituții bugetare. Potrivit unui calcul, prezentat de Partidul Mișcarea Populară, într-o perioadă de criză au fost angajați peste 1800 de oameni pe lună.

"În ultimii ani, niciun alt guvern nu a reușit să angajeze atâția bugetari într-o singură lună. De când Guvernul Ciucă a intrat la putere, la stat au fost angajate peste 11.000 de persoane. În mai 2022, numărul bugetarilor a depășit pragul de 1,2 milioane.

România intră în vrie, în timp ce statul mai încălzește niște posturi. Presate de termenul de 1 iulie, dată de la care a intrat în vigoare legea privind suspendarea angajărilor, instituțiile s-au grăbit să mai organizeze niște concursuri", scrie pe facebook Partidul Mișcarea Populară, condus de Eugen Tomac.

PMP cere actualului Guvern să reducă numărul angajaților din aparatul bugetar. "Statul trebuie să fie primul care să taie din cheltuieli și să fie exemplu pentru românii cărora le oferă subvenții de 50 de bani per litru de combustibil", a mai punctat PMP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel